Onze werkwijze - Fryslan Business Events
348
page,page-id-348,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Onze werkwijze

Two cans

De kracht van communicatie

Over onze werkwijze kunnen we kort zijn: wij creëren en organiseren uw business event op maat! Samen kijken naar thema’s en de (uitgebreide) mogelijkheden die geboden worden. Om vervolgens gebruik te maken van de kracht van effectieve en directe communicatie.

Een business event krijgt meer impact als we gebruik maken van de directe communicatie naar de gekozen doelgroep. Daarbij gebruik makende van de verschillende communicatiekanalen. Zowel digitaal als niet-digitaal. Alles samengevat in een communicatiestrategie voorafgaande, tijdens en na het evenement.

Werkwijze - Communicatie (2)

Thematisch

Menig bedrijf maakt gebruik van interne en externe communicatiestrategieën, waarbij verschillende kanalen worden ingezet. De communicatie rondom uw business event is een prachtige aanvulling hierop. Wie uw interne of externe doelgroep ook is. Het business event krijgt extra kracht door gebruik te maken van bestaande of aanvullende, nieuwe communicatiestrategieën. Denk aan uw thema, uw bestaande communicatietechnieken en voeg deze in uw business event. Wij helpen u daarbij. Op een creatieve, effectieve en impactvolle wijze. Denk aan een speciaal drukwerk en logo, welkomstbrieven, teasers, thematische relatiegeschenken, etc. Exclusief voor uw business event!

Werkwijze - Behoefte

Op basis van uw behoefte

U heeft een behoefte aan een juiste vertaling van uw zakelijke doelstelling naar het thematische concept van uw business event. Ongetwijfeld. Daarom verdiepen wij ons in uw huidige problematieken en behoeftes. En maken een concrete vertaling naar een exclusief, uniek en creatief concept voor uw business event in Fryslân. Verrassend en probleemoplossend. En –zoals beloofd- op maat gemaakt:

 • Alles zeer inzichtelijk gepresenteerd
 • Efficiënt, helder, transparant
 • Maatwerk
 • Uitmuntende prijs / kwaliteit relatie
 • Op basis van partnership, dus enthousiasme en prettige werksfeer gegarandeerd
 • Constant het doel voor ogen houdend
Werkwijze - Volgorde

Onze volgorde van werken

 1. Intake gesprek – het samen bespreken van behoefte, doelgroep, thema, budget en programmering;
 2. Voorstel – op basis van intake gesprek wordt een voorstel gemaakt, inclusief de (voorlopige) begroting;
 3. Aanpassingen – samen werken aan het definitieve voorstel;
 4. Opdrachtgeving – de gehele programmering van het event wordt helder en duidelijk samengevat en wordt de begroting definitief gemaakt en door u geaccordeerd. Overeenkomsten met leveranciers gemaakt;
 5. Start en uitvoering van het business event.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: 06-22779559 of info@fryslanbusinessevents.nl