Particulieren - Fryslan Business Events
398
page,page-id-398,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Particulieren

Fryslân Business Events organiseert ook trips voor de particuliere markt. Denk daarbij aan gezinnen, families, maar ook voor groepen van (sport-) verenigingen en andere groeperingen die een privé karakter kennen. Gewoon een heerlijke dag of weekend de historie, cultuur en natuur van het Fryske land ervaren en genieten van de mogelijkheden. Al dan niet binnen een bepaald thema. Voor alle leeftijden.

We geven u een aantal ideeën mee:

z24

Op het water

Samen erop uit trekken en de prachtige meren van de zuidwesthoek van Fryslân verkennen. Of dat nu in een aantal zeilboten (Valk) is of met een heus (lounge-) skûtsje of een exclusieve rondvaartboot. Allemaal mogelijk.

Fryslân Business Events zet de route voor u uit en laat u de prachtige plekken van deze bijzonder mooie, waterrijke regio zien. Uiteraard gecombineerd met bezoekjes aan pittoreske dorpjes en stadjes voor een hapje en een drankje.

z18

Door de bossen

Genieten van de prachtige bossen in een regio zoals Gaasterland of de Alde Feanen. Met de fiets, auto, bus, solex, of wandelend. Wat u maar wilt. Fryslân Business Events zet voor u het programma in elkaar en begeleidt uw groep door de dag heen. Voor alle leeftijden geschikt, op maat gemaakt.

Particulier - Love Fryslan

Langs de musea

Bezoek achtereenvolgens een aantal musea, die Fryslân rijk is. Enkele voorbeelden; Informatiecentrum Afsluitdijk, Eise Eisinga Planetarium Franeker, Mummies van Wieuwerd, Distilleerderij Sonnema Beerenburg te Bolsward, Jopie Huisman museum te Workum, Eerste Friese Schaatsmuseum (Elfstedentocht) te Hindeloopen, Wouda stoomgemaal te Lemmer, Fries Belevingsdorp Aldfaers Erf te Allingawier, Fries Museum te Leeuwarden, Skutsjemuseum te Earnewald, Museum Belvédère te Oranjewoud en nog veel meer.

Samen kiezen we de route die bij u en uw gasten past.

Particulier - 11-steden

Langs de 11 steden

De beroemde 11-steden van Fryslân. Ook bekend als de Elfstedentocht op de schaats, maar het kan ook op de fiets, auto, motor, roeiboot, skeeler of autoped. Fryslân Business Events kan een meerdaags programma voor u uitwerken, met daarin een grote variëteit aan mogelijkheden verwerkt. Denk daarbij aan culinaire, culturele, natuurkundige, historische aspecten van de provincie. Langs en op de allermooiste plekken. Speciaal ontwikkeld voor u en uw gasten, als bezoeker van Fryslân.

Skutsje

Cultuurhistorische events bezoeken

Fryslân heeft een rijke cultuurhistorische achtergrond. Een provincie met een verhaal en vele tradities. Bijzondere historische anekdotes zijn te vertellen en te bekijken. Of het nu om de Slag bij Warns gaat, het ontstaan van de Afsluitdijk of het verhaal van Eise Eisinga of Grutte Pier. En daarnaast het skûtsjesilen, kievietsei-zoeken, fierljeppen en kaatsen. De Friese Berenburg, suikerbrood en dumkes. Makkumer aardewerk en het schilderwerk van Hindeloopen. En in 2018: hoofdstad Leeuwarden als culturele hoofdstad van Europa! Friesland houdt van tradities en dat is te merken in het enorme grote aanbod. Rondom al deze thema’s kan Fryslân Business Events voor u een programma samenstellen.

Kippenburg

Fryslân: een ultieme beleving

En zo zijn er nog vele, vele andere mogelijkheden. Al het mooie dat de provincie u te bieden heeft, kunnen we de revue laten passeren en maken we samen een mooi programma. Eendaags of meerdaags. In het geval van meerdere dagen, kunnen we  kiezen uit vele bijzondere plekken om te overnachten. Neem gerust contact met ons op en we gaan snel een afspraak maken.

Fryslân, een gastvrije provincie met ongekende bronnen voor ontspanning en verrijking.

Bel ons (06-22779559) of stuur een email naar info@fryslanbusinessevents.nl en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.