Visie en missie - Fryslan Business Events
120
page,page-id-120,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Visie en missie

Visie

De rol van de digitale (communicatie-) technologie wordt alsmaar groter. Met als gevolg dat menselijk contact steeds schaarser wordt, zowel privé als zakelijk. Nieuwe vormen van interactie ontstaan en zullen in een constant proces aan veranderingen onderhevig zijn. Vaste tijden en vaste plaatsen zullen voor bedrijven minder bepalend zijn. Toch zal de plek van het persoonlijke contact door bedrijfsmanagement blijvend als belangrijk worden ervaren. Maar dan anders ingevuld. Bewuster, doelgerichter, effectiever en meer op inhoud gericht.

Missie

Fryslân Business Events gelooft in positieve en doelgerichte persoonlijke contactmomenten op elk niveau binnen de organisatie. Met een duidelijke focus op een andere omgeving en in een andere setting dan het dagelijkse. Het willen beleven van een ultieme ervaring die “out-of-the-office” en “out-of-the-box” is.

De kernwaarden van Fryslân Business Events:

V&M - Passiebloem

Passie

Waar vaardigheden overeenkomen met ambitie en uitdagingen. Bevlogen, enthousiast, met humor en met energie!

V&M - Loyaliteit

Loyaliteit

Een breed begrip, maar vooral ingegeven door de drive om door het vuur te gaan voor de klant. Het event tot in de laatste details tiptop verzorgd.

V&M - Autheticiteit

Authenticiteit

Een natuurlijke, ongedwongen wijze van werken. Integer, oprecht en spontaan. Enthousiasmerend en positief. Altijd met een enige lef en durf.

Creativiteit

Creativiteit

Anders dan anders. “Out-of-the-box” gedacht en uitgevoerd. Men wordt gelukkiger van creatieve invalshoeken. Het brengt ontspanning, vreugde en verrassingen in het concept.

V&M - Focus

Klantfocus

De klant en het event staan centraal. Focus: het creëren van een verwachtingspatroon, maar vooral het overtreffen van dat verwachtingspatroon

Pebble in the center of the bending of the arc

Expertise

Betekent voor ons de belofte datgene wat we doen goed te doen. We laten niets aan het toeval over, waarmee uw event in vertrouwde handen is.

Fryslân Business Events levert maatwerk. Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.