Over ons - Fryslan Business Events
108
page,page-id-108,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

Over Fryslan Business Events

Graag stellen wij ons aan u voor. Samen zorgen wij voor een inspirerende en ultieme ervaring voor uw business event in het mooie Fryslân.

200 Waling_resize

Waling Westra

Hoe zou je jezelf willen omschrijven?

“Ik sta te boek als een enthousiaste, loyale, breed georiënteerde, resultaatgerichte manager voor klantgerichte organisaties. Down-to-earth met een hands-on-mentaliteit en charismatische uitstraling. Succesvol verbinder van mensen / medewerkers binnen bedrijven teneinde specifieke (commerciële, communicatieve, organisatorische) doelstellingen te bereiken.

 

In het Friese land van onbegrensde mogelijkheden ben ik geboren en ken de provincie tot in detail. Ik kom er elk jaar talloze keren om te genieten van wat de provincie te bieden heeft: water, land en bossen. Een rijk gevulde historie en cultuur. Een verblijf in Fryslân maakt dat je een ultieme ervaring gaat beleven”

100 Colinda_resize

Colinda Veldman

Hoe zou je jezelf willen omschrijven?

“Ik ben een enthousiaste mensgerichte persoonlijkheid, die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Qua communicatie weet ik mij zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Ik ben flexibel, kan mij verplaatsen in de beleving van anderen en sta bekend als een goede luisteraar. Plannen en organiseren is mij op het lijf geschreven en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben ik zeer klant- en kwaliteitsgericht en streef ik graag de gestelde doelen na.

 

Waling heeft me buitengewoon enthousiast gemaakt over alles wat de provincie Fryslân te bieden heeft. Inmiddels heb ik Fryslân tientallen keren bezocht en ervaren. Ik beloof u: u zult er geen spijt krijgen als u uw business event in samenwerking met Fryslân Business Events gaat organiseren.

Bel ons (06-22779559) of stuur een email naar info@fryslanbusinessevents.nl en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.